meny

Därför bör du välja fiber till din bostadsrättsförening

BRF Av Emil Svensson

1 minuters läsning

På bilden syns ett radhus i gult och vitt. Framför det gula radhuset står en cykel parkerad.

Internet är något vi dagligen använder till allt mellan himmel och jord. Det ska gå snabbt att uträtta bankärenden, streama filmer, svara på mejl och använda sociala medier. Inte minst gäller detta för de boende i bostadsrättsföreningar. Men vilket internet passar en bostadsrättsförening och vilken hastighet ska du välja?

 

Med dagens teknik finns det framförallt ett alternativ som sticker ut, och som rubriken lyder har du säkert listat ut det. För bostadsrättsföreningar som vill erbjuda sina medlemmar ett snabbt, stabilt och prisvärt internet bör föreningen uppgradera det befintliga nätet till ett fiberanslutet nät. Fiber är den bredbandslösning som kommer att klara av framtidens krav och ge din förening både högre hastighet och driftsäkerhet. 

 

Vad du kanske inte känner till är att det finns en stor fördel med att välja en standardhastighet till bostadsrättsföreningen. Ett exempel på standardhastighet är 100/100 Mbit/s. Med den kapaciteten får föreningen en uppkoppling som räcker till det allra mesta. Det är prisvärt, stabilt och tillräckligt snabbt. De flesta medlemmarna i föreningen kommer troligtvis att föredra det billigare priset på bredband samtidigt som kapaciteten är tillräcklig för normalt bruk. Vill föreningen sedan växla upp om behoven ändras, ja då är det inga problem att öka kapaciteten. 

 

Med 100/100 Mbit/s-fiber från Bredband2 ser ni till att erbjuda era boende en hög boendestandard och en möjlighet att göra stora enskilda besparingar. Dessutom kan ni som bostadsrättsförening via internetanslutningen installera flera andra funktioner såsom porttelefoni och bokningssystem.

 

Vill du veta mer om fiberanslutning, stadsnät och exklusiva nät eller bredbandshastigheter är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra rådgivare. 

 

Kontakta en BRF-rådgivare

 

Läs också: Så väljer bostadsrättsföreningen rätt internetleverantör

Vill du ha nyheter och inspiration till din inkorg?