Så fungerar WiFi som tjänst

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Så fungerar WiFi som tjänst</span>

Tryggt och enkelt är vårt mantra. Med WiFi som tjänst ansvarar vi därför för all installation, drift, underhåll, support och uppgradering av utrustning – medan du kan luta dig tillbaka. WiFi som tjänst erbjuder ditt företag en praktisk och molnbaserad trådlös nätverkslösning. Med fokus på enkelhet och tillförlitlighet möjliggör denna lösning en smidig anslutning och ökad flexibilitet för era anställda.

Effektivitet och pålitlighet 

WiFi som tjänst förenklar din vardag genom att ta bort behovet av att hantera och uppdatera fysisk nätverksutrustning. Genom den molnbaserade plattformen får ni en pålitlig trådlös anslutning, utan att kompromissa med kvaliteten. 

Med Wifi som tjänst har ni alltid täckningsgaranti på alla ytor på arbetsplatsen.  

Flexibilitet och frihet 

Genom att ansluta alla enheter till det trådlösa nätverket möjliggör WiFi som Tjänst ökad rörlighet för era anställda. Detta skapar en arbetsmiljö där medarbetare kan arbeta fritt och smidigt oavsett var de befinner sig på arbetsplatsen. 

Insikter och anpassning 

Med tillgång till en webbaserad portal kan företag övervaka trafikflödet på sitt nätverk och identifiera användningsmönster. Med webbgränssnittet får du visibilitet ner på klientnivå utan någon hårdvaruinvestering.

Vill du veta mer om WiFi som tjänst eller få ett kostnadsförslag? 

Ring 0770 - 811 020 för att komma i kontakt med en företagsrådgivare.

Vill du ha nyheter och inspiration till din inkorg?