Tävlingen är nu över!


Vinn gratis fiberuppkoppling i tre år

Berätta om ditt företags IT-drömmar och ta chansen att vinna gratis fiberuppkoppling av maxad kvalitet till ett värde av 351 500 kronor!

Så tävlar du

Vad hade du velat göra med er IT-budget, om det fanns lite mer utrymme? Berätta vad ditt företag hade velat lägga en slant på om ni slapp kostnaden för uppkoppling under tre år.

 

Vi utser två vinnare som får:

 • Tre års gratis uppkoppling med en hastighet på 1 Gbit/sekund.

  Värde 60 000 kr/år, totalt 180 000 kronor

 • Gratis startavgift.

  Värde 17 500 kr

 • Skräddarsydd service och full premiumsupport dygnet runt från Bredband2:s support- och leveransavdelningar under hela avtalsperioden.

  Värde 18 000 kr/år, totalt 54 000 kronor

 • Marknadsföring i våra kanaler, där vi berättar om er och det IT-projekt som ni nu kan förverkliga i och med vinsten.

  Värde totalt 100 000 kronor

Totalt värde: 351 500 kronor.

Se tävlingsvillkoren

 • Ansvarig för tävlingen är: Bredband2 AB, Box 557, 201 25 Malmö.
 • Det finns ingen avgift eller krav på köp för att delta i tävlingen.
 • Bredband2 tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av tävlingen.
 • Det är endast tillåtet att skicka in ett bidrag per bolag. Anmälan är bindande.
 • Genom att skicka in ert bidrag i tävlingen överlåter ni upphovsrätten avseende bidraget till Bredband2. Detta innebär bland annat att era samtliga rättigheter till bidraget upphör och att Bredband2 får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt - dock endast inom Bredband2:s normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 • För att vinna måste bolaget vara verksamt i Sverige. Vinsten levereras till ett (1) av bolagets adresser i Sverige.
 • Tävlingen avslutas 30 november 2018. Vinnarna presenteras i december månad 2018. Tjänsten installeras tidigast under våren 2019 enligt överenskommelse mellan vinnaren och Bredband2.
 • Två vinnare utses, varav en befintlig kund hos Bredband2. Vinnarna utses av en jury bestående av Bredband2:s varumärkesteam. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 • I vinsten ingår grävning, fastighetsnät, switch, premium SLA, premiumsupport samt tjänsten 1 Gbit/sekund för en (1) företagsadress, till ett totalt värde av 351 500 kronor. Priset är exklusive moms. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnarna ansvarar själva för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten. Vinsten kan ej överlåtas.
 • Vinnarna kommer att bli informerade personligen via telefon, brev eller e-post. Respektive vinnare ska kontakta Bredband2 inom 7 dagar efter utannonseringen med adress och kontaktuppgifter för leverans av vinsten. Om inte vinnaren kontaktar Bredband2 inom 7 dagar från offentliggörandet är Bredband2 (genom den utsedda juryn) fria att utse en annan vinnare av tävlingen.
 • Om det visar sig att vinnaren av olika anledningar inte kan ta emot priset, inom en av Bredband2 bestämd rimlig framtid, har Bredband2 rätt att dra tillbaka vinsten. Skäliga anledningar till att vinst dras tillbaka är att vinnaren är bunden i flera års tid av nuvarande leverantör, att bolaget står inför konkurs eller anledningar av motsvarande sort.
 • De vinnande företagen kommer att publiceras på internet med företagsnamn samt ort.

Kan er uppkoppling inte vänta?

Ta del av riktigt bra erbjudanden redan nu

- du har fortfarande chans att vinna tävlingen

Inte mindre än två vinnare kommer att koras - varav en från våra befintliga kunder. Du kan alltså teckna avtal med oss idag och fortfarande ha chans att vinna tävlingen. Läs mer om vårt kampanjerbjudande här.

Om Bredband2

På Bredband2 lyssnar vi - på varandra, på våra kunder och på omvärlden. Det gör vi för att kunna erbjuda dig som kund vad du verkligen vill ha. Genom att vara lyhörda för vad som händer på marknaden och vad du som kund efterfrågar kan vi erbjuda relevanta tjänster av hög kvalitet som håller för framtiden.

acando berghs fingerprints malmo nyheter24-gruppen ricoh saldab zyxel