Tre anledningar till att samla företagets IT-tjänster

På bilden syns ett biljardbord med röd matta och två armar som ställer bollarna i ordning.

Fördelarna med att samla företagets IT-tjänster hos en leverantör är många. I denna artikel får du svaret på vad du bör tänka på vid val av tjänster och leverantör. Samt vilka besvär du kan undvika genom att samla dina IT-tjänster hos en och samma leverantör.

Bredband, Säkerhetspaket, Mobilt bredband och Telefoni. Detta är några av de vanligaste och mest behövda IT- och Telekomtjänsterna för företag idag. Därtill finns det en mängd olika tjänster, funktioner och tillägg. För många av dessa tjänster finns det stora fördelar med att samla dem hos en leverantör för att få ut det mesta av företagets IT-resurser.

Underlätta dina supportärenden

Vad gör du om något inte riktigt stämmer med företagets trådlösa nätverk? Med flera IT-tjänster från olika leverantörer kan felsökandet bli onödigt komplicerat och tidskrävande. Att snabbt och smidigt kunna få support är en viktig aspekt för en fungerande och säker IT-miljö. Genom att samla alla tjänsterna hos en leverantör är du bara ett samtal bort från att få svar och vägledning, oavsett vilken tjänst det är som behöver felsökas.

Få bättre koll på fakturor och bokföring

Genom att samla dina IT-tjänster hos en leverantör får du flera tjänster på samma faktura. Det blir lättare att bokföra, mindre risk att fakturor faller mellan stolarna och ger en bättre översikt över vad det är företaget betalar för.

Kunskap och förståelse för dina behov

Förståelse för behoven och relationen mellan leverantör och beställare är ofta avgörande för ett framgångsrikt och givande samarbete. Genom att samla allt hos en leverantör finns expertisen nära till hands. Leverantören kan lättare se vilka behov och utmaningar du som beställare kan möta i din digitalisering. På så sätt vet du att dina intressen och behov förstås utifrån din verksamhet.

Samla dina tjänster hos Bredband2

På Bredband2 erbjuder vi flera företagstjänster för en säker och stabil IT-miljö. I vårt utbud hittar du allt från Fiber Business till  Routertjänst, Telefoni och Säkerhetspaketet TRYGG. Vilka tjänster är ditt företag i behov av?

Fiber Business

A och O för en bra IT-miljö är en stark fibertjänst. Med Fiber Business får du den bredbandshastighet som ditt företag behöver och trygg driftövervakning varje dag året om. Dessutom har du med Fiber Business garanti på uppkoppling i form av Mobilredundans. Det är en extra förbindelse som vid avbrott kopplar upp din switch till 3G/4G-nätet och håller dig flytande under oväntade avbrott.

Läs mer om Fiber Business.

Säkerhetspaketet TRYGG

Med en stabil anslutning till internet är det också viktigt att se till säkerheten. Med säkerhetspaketet TRYGG får du ett komplett skydd i form av brandvägg, DNS-skydd, Antivirus och VPN-tunnlar, som tillsammans med fibertjänstens skydd mot DDoS-attacker ger en säker och stabil IT-miljö. 

Läs mer om TRYGG.

Få hjälp av en rådgivare

Är det svårt att veta var du ska börja i din resa mot en säkrare IT-miljö? Kontakta en av våra rådgivare för att underlätta ditt beslut om vilka tjänster ditt företag behöver.

Kontakta en säljare.

Du kan också ta del av våra kostnadsfria guider som kan hjälpa dig ytterligare på vägen mot en bättre och säkrare IT-miljö.

Vill du ha nyheter och inspiration till din inkorg?