Vad är Fiber City?

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Vad är Fiber City?</span>

Fiber City ger dig en av marknadens säkraste, mest stabila och kostnadseffektiva internetuppkopplingar via stadsnätet. Perfekt för företag som kräver höga hastigheter. Fiber City kan växa i takt med att behoven ökar och har därför blivit omåttligt  populär bland både små och stora företag, alla med en sak gemensamt – de ställer höga krav på att tjänsten är kostnadseffektiv och skalbar.

1000 Mbit/s via stadsnät

Fiber City ger fast internetanslutning via stadsnätet till Bredband2:s eget IP-nät för nationell och internationell trafik. Beroende på vilken bandbredd du väljer kan  upp- och nedladdningshastigheten vara olika eller samma i båda riktningar. Ju större bandbredd, desto snabbare uppkoppling.

Bättre än ADSL på alla sätt

Stadsnäten har blivit den naturliga anslutningspunkten för datatjänster. Fler och fler adresser kan idag anslutas på ett enkelt sätt, vilket skapar flexibilitet och kostnadseffektivitet för företagens kommunikation. Via stadsnätet får du nya möjligheter. Du kan till exempel koppla flera av våra andra tjänster till Fiber City. Titta på våra enkla telefoni- och avancerade växeltjänster, nätverkstjänster eller Colocation.

Ända in till din lokal eller ditt kontor

Fiber City är anpassad för att snabbt kunna tas i bruk. Den levereras ända fram till den punkt i fastigheten där den kan sammankopplas med ditt kontor eller din lokal. Efter beställning och aktivering är det bara att koppla  in sladden.

Fiber City levereras via en redan gjord investering i fastigheten. Genom att nyttja befintlig infrastruktur gör du ett kostnadseffektivt val. Om det inte finns något fastighetsnät i lokalen bör du välja en av våra andra tjänster, till exempel Fiber Business.

Garanterad tillgänglighet

Bredband2 använder all tillgänglig teknik för att förebygga driftstörningar. Vårt nät vilar på en enhetlig teknisk grund, byggd enligt etablerade branschstandarder för att säkra högsta möjliga tillgänglighet och funktion. Nätet är byggt i en redundant ringstruktur, från norr till söder. Skulle till exempel en kabel kapas vid grävarbeten tar en annan över kapaciteten på millisekunder. Stamnätet övervakas varje sekund året om. Därför kan vi garantera maximal tillgänglighet och tillförlitlighet.

Tekniken är framtidssäkrad

Kapaciteten i optiska nät räcker i decennier och byggs ut kontinuerligt. Optiska nät ger kostnadseffektiva, säkra och snabba kommunikationslösningar till företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Idag och lång tid framöver. 

Med Fiber City får du:

  • Fast Internetanslutning
  • Valbar bandbredd mellan 10–1000 Mbit/s, beroende på lokala förutsättningar
  • Driftövervakning varje dag, året runt
  • Fast eller dynamisk IP-adress (beroende på lokala förutsättningar)

Köp bredband direkt

Du kan enkelt köpa bredband här eller kontakta en säljare.

Vill du ha nyheter och inspiration till din inkorg?