Varför ska även små och medelstora företag ha molnväxel?

molnvaxel-illustration-1200x628

Molnväxlar, med sina eftertraktade lösningar och användbara funktioner, har tidigare varit en tillgång för företag och organisationer med stora ekonomiska resurser och djupa kunskaper. Idag är det dock annorlunda. Att molnbaserade växellösningar kan gynna mindre företag är nu ett faktum.

Dagens arbetsplatser går en mer flexibel framtid till mötes. Distansarbete, flexibla arbetstider och arbetsuppgifter är något som genomsyrar dagens arbetsplatser allt mer. Men för att det flexibla arbetssättet ska etableras på bästa sätt krävs det bra kommunikationssystem. Därför erbjuder vi en tjänst som kan underlätta arbetet – molnväxeln.

Telefoniväxlar har länge varit en del av Bredband2:s företagsutbud. Men i takt med att tekniken utvecklats och förfinats har molnväxeln blivit vassare. Idag erbjuder vi en funktionsrik och kostnadseffektiv telefoniväxel med molnlösning för alla företag – litet som stort. Oavsett om du har ett nystartat eller etablerat företag med 500 anställda har vi en lösning anpassad för just ditt företags behov.

Enligt Marko Rajkovic, marknadsstrateg på Bredband2, är molnväxeln utformad och anpassad för den moderna medarbetaren.

– Den moderna arbetaren är rörlig, flexibel och arbetar med ständig tillväxt. Det är med denna utgångspunkt vi har byggt vår molnväxel, för den moderna människan, med appar i desktop och mobil samt en växel i molnet. Det enda företag behöver är en internetanslutning.

Läs också: "Därför ska ditt företag ha redundant internetförbindelse"

Fördelar

Flexibelt arbete

Oavsett var du och dina medarbetare befinner er har ni åtkomst till växeln. Detta kan göras via dator, telefon, mobil eller en kombination av dessa. Att arbeta på distans är numer inga problem.

Enkelt

Om det tillkommer nya kontor, avdelningar eller medarbetare är det enkelt att integrera dessa. Inga förkunskaper krävs. Det är enkelt att lägga till, ändra eller ta bort tjänster.

Effektivt arbetssätt

Har du ett nystartat företag? Då vet du också att receptionister lyser med sin frånvaro. Desto mer hanteras dessa arbetsuppgifter på gemensam basis. Med molnbaserade växellösningar får alla på företaget sin egen anknytning och alla kan svara på inkommande samtal till huvudnumret. På så sätt ökar ni svarsfrekvensen på företaget.

Mer tid för det ni är bra på

Bredband2 ansvarar för funktionerna så att ni kan fokusera på det ni är bra på; er kärnverksamhet.

Telefoniväxel tillgänglig i mobilen

Med en företagsväxel i mobilen kan du enkelt koppla ditt fastnätsnummer till din mobil. När du ringer är det istället fastnätsnumret som syns. Bra, va?

Våra tjänster

Vi erbjuder tre olika tjänster. Vi kallar dem Mobil, Fast och Soft. Du kan självklart också välja en kombination av dessa.

Kontakta en företagsrådgivare

Vill du ha nyheter och inspiration till din inkorg?