Holy Greens är beroende av bra kommunikationslösningar

På bilden syns grundarna av Holy Greens, David och Nebojsa.

Vi pratade med grundarna av Holy Greens, Nebojsa och David, om deras tankar inför valet av fiberleverantör. Holy Greens gör eko-gourmetsallader och färskpressade juicer för den hälsomedvetne kunden. Sedan ett par år tillbaka är de kunder hos Bredband2.

Vilka kommunikationsbehov hade ni innan vi kom i kontakt?

Som en modern restaurang är vi väldigt beroende av bra kommunikationslösningar. Vi behöver ha internet till vår IP-telefoni där vi tar emot beställningar. Vanliga ärenden som mail och surf måste anställda ha tillgång till. Sedan har vi också beställningar som kommer in via vår app eller hemsida där kunderna enkelt kan berätta vilken måltid de vill ha och under vilken tid den skall hämtas. Främst onlinebeställningar har ökat markant eftersom kunderna slipper stå i kö. Allt för att hålla en hög service mot kunden utan att tappa kvalité. Något vi inte hade klarat utan en stabil uppkoppling. Slutligen strömmar vi även musik i butikerna via Spotify vilket vi tycker är viktigt och praktiskt.

Varför valde ni oss på Bredband2?

När vi flyttade in i nya lokaler så var vi tvungna att välja en leverantör av Internet och telefoni. Då vi hade Bredband2 även privat så kändes det naturligt att prata med er först. Efter första kontakten kände vi att säljaren som tog hand om oss var väldigt serviceminded och kunde erbjuda ett bra utbud och prisvärda tjänster. Därför valde vi Bredband2 både som vår Internet- och telefonileverantör.

Läs om fler samarbeten med Bredband2 här.

Vill du ha nyheter och inspiration till din inkorg?