"En personlig kontakt som gör att man inte känner sig som bara en i mängden"

På bilden syns Ricohs logotyp.

Vi bad Daniel Scandurra på Ricoh Sverige AB berätta varför Bredband2 var rätt val för Ricoh, som är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering. Bolaget erbjuder heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer.

Det här är Ricoh Sverige

Ricoh Sverige har cirka 700 anställda i en rikstäckande organisation med verksamhet på 26 orter och samarbete med ytterligare cirka 40 större återförsäljare över hela Sverige. Bolaget erbjuder ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet och har specialiserad expertis inom bland annat IT-tjänster samt utskriftshantering för kontor och produktion. Ricoh Sverige är ett dotterbolag i den globala Ricoh-koncernen med verksamhet i över 200 länder.

Varför valde ni Bredband2 som samarbetspartner?

Bredband2 fanns sedan tidigare etablerade i våra hallar och när vi sedan förvärvade en kund som redan hade en relation med Bredband2 inleddes vårt partnersamarbete. Vi ville kunna erbjuda våra kunder ytterligare en service och med Bredband2:s storlek, flexibilitet och personliga kontakt visade de sig vara en idealisk partner. Dessutom är vår målgrupp små och medelstora företag inom detta affärsområde, vilket överensstämmer med Bredband2:s fokus. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete, som ständigt växer.

Vad är speciellt bra med Bredband2?

Eftersom vi oftast har helhetsavtal mot våra kunder så är grunden för ett bra samarbete att tjänsten ”fungerar”. Bredband2 håller en balans mellan ett konkurrenskraftigt pris, prestanda, driftsättning och leveransprecision vilket är väldigt viktigt för våra kunder och därmed självklart även för oss. Utöver en standardinternetförbindelse var vi i behov av IP-VPN, som förutom flexibilitet även erbjuder en central säkerhetspolicy. Men det bästa med Bredband2 är den personliga kontakten som gör att man inte känner sig som bara en i mängden. Dessutom syr de alltid snabbt och säkert ihop lösningen och bemöter våra behov.

Läs om fler samarbeten med Bredband2 här.

Vill du ha nyheter och inspiration till din inkorg?